Online coaching

 

VISSZAKÖLTÖZŐ és VISSZAKÖLTÖZÉSEN GONDOLKODÓ magyaroknak tartok coachingot

 

A visszaköltözést megelőző döntési szakasz és a visszaköltözés öröme utáni hónapok a legnehezebbek egy visszaköltöző életében, függetlenül attól, hogy valaki egyedül vagy családdal költözik-e vissza.

Keress meg bátran, ha úgy érzed:

 


- jó lenne valaki, akivel megoszthatnád, mi zajlik benned anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy megítélnek érte,
- segítőt szeretnél a visszatérésed utáni új karriered kitalálásában
- kétségbeesettnek és magányosnak érzed magad, és visszatérve nehezen találod meg a hangot a családoddal és a régi barátaiddal
- ha azon gondolkodsz, vajon jó lépés volt-e visszaköltözni
- nehezedre esik "nem"-et mondanod, és vállalni, amit igazán szeretnél
- épp most szembesültél a visszaköltözésed negatív következményeivel
 - még lezáratlan kapcsolatok húznak vissza külföldre,


                     VAGY


- ha már hosszú ideje a visszaköltözésen gondolkodsz, és aggódsz, hogy jó ötlet-e ez a számodra és a családodnak, esetleg
- félsz az esetleges következményektől, tartasz attól, hogy mi vár majd rád a visszaköltözés után
- bizonytalan vagy abban, hogy ez megoldja-e a problémáitokat.

 

A következőképpen tudok Neked segíteni az egyéni coachinggal:


- megértést és elfogadást kapsz tőlem, és
- motivációt, hogy azt tedd, ami a számodra a legjobb.
- betekintést nyerhetsz a visszaköltözéssel járó természetes érzelmi reakciókba, viselkedésekbe és gondolatokba, így sok felesleges feszültség kerül majd le a válladról
- nyugodtnak és harmonikusnak fogod érezni magad a coaching után,
- tisztában leszel azzal, hogy mit szeretnél igazán,
- inspirációt és ötleteket kaphatsz arról, hogy másoknak milyen taktikák váltak be a visszaköltözés nehézségeinek kezelésére.

 

Mennyibe kerül a coaching?

Első, bevezető alkalom: 11.000 Ft

A további alkalmak ára: 23.000 Ft (egy alkalom 60 – 75 perc hosszúságú)

Intenzív együttműködésre (csomagra) való szerződés esetén: 20.000 Ft/alkalom.

Ez az ár magában foglalja az együttműködés időszaka alatti korlátlan e-mailen keresztüli támogatást is, de nagyobb elköteleződést igényel tőled a céljaid eléréséért.

 

Hogyan tudod igénybe venni ezt a segítséget?

Küldj nekem egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy töltsd ki a jeletkezési lapot, és felveszem veled a kapcsolatot.

 

Lehet-e coachingra jelentkezni akkor is, ha nem tartózkodok jelenleg Magyarországon?

Persze, én sem mindig vagyok Magyarországon:). A coachingot tarthatjuk személyesen és Skype-on is, illetve az EU-n belül a telefon is tud működni..

 

Van olyan kérdés, ami megválaszolatlan maradt benned a coachinggal kapcsolatban?

Ha igen, olvasd végig a Gyakori kérdések és válaszok oldalt, és ha ott sem találod meg rá a választ, küldj egy üzenetet nekem ide.

 

Bemutatkozás: Szűcs Nóra, PhD


Több, mint 14 éve érintett meg a külföldön élés szele először, azóta a szakmai és a személyes életem is összefonódott ezzel a témával.

Éltem Svédországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, a köztes időkben Magyarországon, jelenleg pedig több, mint 7 éve Ausztriában tanítom és kutatom a külföldönélés és visszaköltözés lélektanát a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen. 2018-ban szereztem meg a doktori fokozatot Ausztriában, ahol a magyar nők külföldön éléssel kapcsolatos megéléseit kutattam, jelenleg pedig a külföldönélés férfi oldalát vizsgálom.
Workshopokat és coachingot külföldön élőknek és visszaköltözőknek több, mint 7 éve tartok. Tréneri és coaching munkámban az Eric Berne által kifejlesztett tranzakcióanalízis megközelítést alkalmazom.

Rendszeresen tartok előadást a témában nemzetközi és hazai konferenciákon. A szakmai publikációk mellett 2015-ben jelent meg a Szárnyak és gyökerek: Külföldi élet - magyar nők szemével című könyvem az Ursus Libris Kiadó gondozásában.