Online coaching

 

Coaching

 

Tapasztalataim szerint sokat segíthet a külföldön élőknek és az onnan visszaköltözőknek is, ha van valaki, aki mellettünk áll a nehezebb változási-döntési folyamataink alatt, aki elkísér, támogat, időnként bátorít, és időnként felhívja a figyelmet a veszélyekre, aki időnként tükröt tart. Kevésbé érzi magát így egyedül, izolálva az ember, és új perspektívákat is kaphat.

 

 

 

 

Ezért született meg a külföldön élők és visszaköltözők igényeire, speciális helyzetére szabott coaching.

 

Miben tudok segíteni? 

- Menjek vagy maradjak? - Feszítő kérdések az el- és visszaköltözésről.

- Hol az otthon? Hová is tartozok? Hová szeretnék tartozni? - Identitással és otthontalálással kapcsolatos kérdések.

- Hogyan tudok értelmet vinni az életembe? Mi az a munka, amely számomra megelégedettséget és kiteljesedést ad? - Karriertervezéssel kapcsolatos kérdések.

- Jól- lét, harmónia és megelégedettség megteremtése az életemben.

- Egyedüllét és családalapítás külföldön, belföldön.

 

 

Hogyan tudod igénybe venni ezt a segítséget?

Küldj nekem egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy töltsd ki a jeletkezési lapot, és felveszem veled a kapcsolatot.

 

Mennyibe kerül a coaching?

Első, bevezető alkalom: 11.000 Ft

A további alkalmak ára: 23.000 Ft (egy alkalom 60 – 75 perc hosszúságú)

Intenzív együttműködésre (csomagra) való szerződés esetén: 20.000 Ft/alkalom.

Ez az ár magában foglalja az együttműködés időszaka alatti korlátlan e-mailen keresztüli támogatást is, de nagyobb elköteleződést igényel tőled a céljaid eléréséért.

 

Lehet-e coachingra jelentkezni akkor is, ha nem tartózkodok jelenleg Magyarországon?

Persze, én sem mindig vagyok Magyarországon:). A coachingot tarthatjuk személyesen és Skype-on is, illetve az EU-n belül a telefon is tud működni..

 

Van olyan kérdés, ami megválaszolatlan maradt benned a coachinggal kapcsolatban?

Ha igen, olvasd végig a Gyakori kérdések és válaszok oldalt, és ha ott sem találod meg rá a választ, küldj egy üzenetet nekem ide.

 

Bemutatkozás: Szűcs Nóra, PhD


Több, mint 14 éve érintett meg a külföldön élés szele először, azóta a szakmai és a személyes életem is összefonódott ezzel a témával.

Éltem Svédországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, a köztes időkben Magyarországon, jelenleg pedig több, mint 7 éve Ausztriában tanítom és kutatom a külföldönélés és visszaköltözés lélektanát a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen. 2018-ban szereztem meg a doktori fokozatot Ausztriában, ahol a magyar nők külföldön éléssel kapcsolatos megéléseit kutattam, jelenleg pedig a külföldönélés férfi oldalát vizsgálom.
Workshopokat és coachingot külföldön élőknek és visszaköltözőknek több, mint 7 éve tartok. Tréneri és coaching munkámban az Eric Berne által kifejlesztett tranzakcióanalízis megközelítést alkalmazom.

Rendszeresen tartok előadást a témában nemzetközi és hazai konferenciákon. A szakmai publikációk mellett 2015-ben jelent meg a Szárnyak és gyökerek: Külföldi élet - magyar nők szemével című könyvem az Ursus Libris Kiadó gondozásában.