Kérlek, kattints ide, a referencia-oldalra, mások coachinggal kapcsolatos tapasztalataiért.

 

A coachingokat online szoktam tartani, általában Skype-on vagy Zoom-on keresztül, esetleg Viber-en WhatsApp-on, vagy telefonon.

Kb. 55 perces coaching – üléssel tervezhetsz, kivéve az első, ismerkedő beszélgetést, ami 30 perces és nem jár semmilyen anyagi vagy egyéb elköteleződéssel.

Előfordulhat, hogy a folyamat alakulása miatt, néhány perccel hamarabb vagy később fejezzük be a coaching ülést, ezt jelezni fogom neked, és megbeszéljük majd, milyen téma fér bele biztonságosan az adott időkeretekbe, meddig lehet vele eljutni, illetve melyik az a rész, amelyik átkerül majd egy legközelebbi alkalomra.

Ha a megbeszélt alkalom előtt legalább 24 órával mondod le, akkor megbeszélünk egy új időpontot, és az új időpontban folytatjuk a coachingot.

Előfordulhat, hogy kevesebb, mint 24 órával tudod lemondani a coachingot, ekkor kérlek, vedd figyelembe, hogy a coaching ülés ára ugyanúgy felszámításra kerül, mint ha megtartottuk volna az alkalmat.

 

 

Írhatsz nekem a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy a lenti mezők kitöltésével is eljuttathatod hozzám az üzenetedet.

Az első, 30 perces bevezető alkalom ingyenes, kérlek, lépj kapcsolatba velem, ha szeretnéd igénybe venni.