Adatvédelmi szabályzat


Fontos számomra, hogy biztosítsam a honlapra látogatók (a továbbiakban felhasználó) adatainak védelmét és bizalmas kezelését. Az alábbiakban összefoglalom legfontosabb adatvédelemmel kapcsolatos irányelveket, amelyek összhangban állnak az európai általános adatvédelmi rendelettel.

 

Az adatok kezelője:


Név: Szűcs Nóra
Cím: Margaretenstrasse 3/8, 1040 Bécs, Ausztria
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +43 (0) 699 17416896Az adatkezelés célja és jogalapja:


A weboldal látogatása során a „Kontakt” menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapon, illetve coachingra való jelentkezéskor adhat meg a felhasználó személyes adatokat.
Ezek: vezetéknév, keresztnév és email-cím. Ezen adatok megadása önkéntes.

Célja a kapcsolatfelvétel kezdeményezése a weboldalra látogató részéről, könyv megrendelése vagy referenciaadás.
Ezen adatok csak és kizárólag abból a célból használhatóak fel, hogy a szolgáltatás után érdeklődő és azt igénybe vevő felhasználó megkeresésére válaszolni tudjak email -ben, egyszeri alkalommal, tájékoztatás, időpont egyeztetés, könyvrendelés vagy referenciaadás céljából.

A felhasználó által weblapon keresztül megadott adatokat 6 hónapig tárolom, de nem gyűjtöm őket, nem készítek belőlük adatbázist, és az érintettek hozzájárulása nélkül a későbbiekben sem használom fel semmilyen üzleti vagy egyéb célokra. Az érintetteket nem keresem meg további ajánlatokkal, hírlevelet nem működtetek, nem küldök. Harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem kerülhet ki megadott személyes adat.

Kapcsolatfelvételt lehetőség van telefonon is kezdeményezni. A felhasználó telefonszámát 6 hónapig tárolom kizárólag időpontegyeztetési célból, illetve a felhasználó esetleges telefonon érkező kérdéseinek megválaszolása céljából, más célokra nem használom fel.

 

A felhasználó jogai a kezelt adatokra vonatkozóan:


A felhasználó bármikor kérhet tájékoztatást az általa megadott adatairól, bármikor módosíthatja azokat adatváltozás esetén, és kérheti azok törlését is.
Törlés kérése esetén a kapcsolatfelvételre irányuló megkeresés, a referenciaadás és a könyvrendelés, valamint az ezekhez tartozó levelezés a saját felhasználói email-fiókomban és telefonkönyvemben törlésre kerül, valamint lekerülnek a weboldalról is (referenciaadás esetén).

A weboldal használatával kapcsolatban gyűjtött egyéb információk:


A weboldal látogatása során semmilyen olyan személyes adatot nem gyűjtök, amely alapján a felhasználó beazonosíthatóvá válna.

 

Jogérvényesítési lehetőség:


Minden tőlem telhetőt elkövetek az adatok biztonsága érdekében. Amennyiben mégis probléma merülne fel, kérem, keressen meg a fenti elérhetőségek egyikén a kérdése tisztázása érdekében.

Amennyiben a panaszban megjelölt körülmény továbbra is fennáll, a megfelelő hatósághoz fordulhat segítségért. Ausztriában ez a szervezet az Adatvédelmi Hatóság (Datenschutzbehörde)..